Ndërlidhjet

Bardot dënohet për deklaratat anti myslimane


Ikona e filmit francez Bridgitte Bardot u shpall fajtore për inicim të urrejtjes racore, për shkak të deklaratave se myslimanët po shkatërrojnë Francën.

Ajo u dënua me 23 mijë dollarë gjobë për shkak të letrës që dy vite më parë i kishte dërguar ministrit të atëhershëm të brendshëm Nicolas Sarkozy, tani president, kundër ritualeve të flijimit të kafshëve në festat e myslimanëve.

"Franca është e lodhur duke lejuar që të tërhiqet prej hundës nga kjo popullësi që po na shkatërron ne dhe vendin tonë" kishte shkruar Bardot, e njohur për fushatat e saj në mbrojtje të të drejtave të kafshëve.


XS
SM
MD
LG