Ndërlidhjet

Maqedoni: Sot, rivotimi në 15 qendra


Sot në Maqedoni rivotohet në 15 qendra votimi, në të cilat të drejtë vote kanë 14.550 qytetarë.

Zëvendëskryetari i Komisionit Shtetëror të zgjedhjeve Suhbi Jakupi tha se rivotimi në atmosferë të qetë dhe në kushte demokratike do ta përmirësojë imazhin negativ të zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare të 1 qershorit.

Rivotimi përsëritet shkaku i parregulësive zgjedhore.

XS
SM
MD
LG