Ndërlidhjet

OPEC: Nuk ka gjasa të ulet çmimi i naftës


Kreu aktual i OPEC-ut, organizata e vendeve eksportuese të naftës, tha se nuk ka gjasa që të ulet çmimi i naftës.

Chakib Khelil tha se kërkesat në rritje për naftë, veçanërisht nga Kina dhe India do ta mbajnë çmimin e naftës të lartë.

Dollari i dobët është një tjetër arsye e çmimit të naftës. Tregtia e naftës bëhet vetëm me dollarë.
XS
SM
MD
LG