Ndërlidhjet

Edhe një varrezë masive e Srebrenicës


Ekspertët mjeko-ligjor përfunduan ekshumimin edhe të një varreze masive afër Srebrenicës.

Zyrtarët konfirmuan gjetjen e 60 trupave, që ishin në mesin e 8.000 viktimave të masakrës së Srebrenicës.

Vetëm rreth 3.200 viktima të kësaj masakre janë identifikuar dhe varrosur. Mbetjet mortore të mijëra të tjerëve të gjetur nëpër rreth 60 varreza masive ende nuk janë identifikuar.
XS
SM
MD
LG