Ndërlidhjet

Mynih: Transplanti i parë i të dyja duarve


Mjekët në Gjermani kanë kompletuar transplantin e parë të të dyja duarve. Operacioni zgjati 15 orë. pacienti është një bujk gjerman, që i ka humbur duart në një aksident gjashtë vite më parë.

Mjekët thonë se rehabilitimi i pacientit do marrë kohë dhe ndoshta do të duhen dy vjet derisa 54 vjeçari gjerman të arrijë të përdorë duart e reja.
XS
SM
MD
LG