Ndërlidhjet

118 mijë refugjatë në konfliktin në Gjeorgji


Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë tha se 118 mijë njerëz kanë ikur nga shtëpitë e tyre për shkak të konfliktit ndërmjet Gjeorgjisë dhe Rusisë.

UNHCR bazohet në të dhënat e bëra publike nga qeveritë e Gjeorgjisë dhe Rusisë, të cilat ditëve të fundit u rritën.
Javën e ardhshme, Komisioneri i Lartë i UNHCR, Antonio Gueterrs do të udhëtojë në Gjeorgji dhe Rusi.
XS
SM
MD
LG