Ndërlidhjet

Tregjet evropiane, fillojnë me rritje


Tregjet financiare evropiane e kanë nisur pozitivisht ditën. Bursa britanike dhe ajo franceze kanë shënuar ngritje të lehta në orët e para pas hapjes.

Tregu financiar gjerman e ka filluar me humbje ditën e sotme, gjatë së cilës pritet reagimi i tregut financial ndërkombëtar pas miratimit në Senatin amerikan të planit 700 miliardë dollarësh.
XS
SM
MD
LG