Ndërlidhjet

50 miliardë dollarë ikin nga Rusia


Pesëdhjetë miliardë dollarë është vlera e kapitalit që pritet të largohet nga Rusia gjatë këtij viti, thuhet në raportin e Bankës Botërore.

Mbi 83 miliardë dollarë kapital kanë lënë Rusinë gjatë tre muajve të fundit, si pasojë e rënies së vlerës së bursave ruse dhe rënies së çmimit të naftës.

Qeveria ruse ka premtuar hedhjen në treg të një kapitali shtesë deri në fund të vitit.

XS
SM
MD
LG