Ndërlidhjet

Pragë: Parlamenti ratifikoi zgjërimin e NATO-s


Dhoma e Epërme e Parlamentit të Çekisë e ratifikoi sot zgjërimin e NATO-s me vendet e reja anëtare, Shqipërinë dhe Kroacinë.

Vendimi tash duhet të nënshkruhet nga presidenti Vaclav Klaus.

Ministri i Jashtëm, Karel Schwarzenberg tha se anëtarësimi i Shqipërisë dhe Kroacisë në NATO në samitin e muajit prill, do të kontribuojë për stabilitetin rajonal të Evropën Juglindore, si dhe për klimën më të mirë ekonomike dhe të sigurisë.
XS
SM
MD
LG