Ndërlidhjet

BH: Shtohen sulmet kundër xhamive


Një xhamie në qytetin e Kaplinës në Bosnjë-Hercegovinë i është vënë zjarri, duke shënuar sulmin e rradhës ndaj objekteve të fesë islame.

Qyteti ku ndodhi sulmi ka shumicë kroate. Gjatë javëve të fundit janë sulmuar edhe xhamitë në Banja Llukë dhe Mostar.
XS
SM
MD
LG