Ndërlidhjet

Kisha Serbe kundër ligjit antidiskriminim


Kisha Ortodokse serbe po pengon miratimin e ligjit kundër diskriminimit.

Ministri i Punës, Rasim Lajiç tha se ligji duhej të diskutohej sot në Parlament, por u tërhoq me kërkesën e Kishës.

Ligji është pjesë e paketës ligjore për integrimin në BE dhe shihet si kyç për mundësimin e lëvizjes së lirë të qytetarëve në vendet evropiane.
XS
SM
MD
LG