Ndërlidhjet

Obama: Fillon epoka e re përgjegjësive


Presidenti amerikan, Barak Obama, e ka nënshkruar Ligjin prej 410 miliardë dollarësh për funksionimin e Qeverisë deri më 30 shtator, por i ka tërhequr vërejtjen Kongresit për nevojën e kursimit. "Të mos ketë hamendje: ky ligj duhet të të shënojë fundin e mënyrës së vjetër të udhëheqjes së punëve dhe fillimin e pokës së re të përgjegjësisë", ka thënë Obama, duke shpjeguar vendimin e tij për ta nënshkruar ligjin kundërthënës. Ai ka theksuar se pa këtë ligj nuk mund të funksionojë administrata amerikane.
XS
SM
MD
LG