Ndërlidhjet

Në kohën kur kriza financiare tashmë ka prekur shumë vende të Perëndimit, por edhe vetë Rusinë, emigrantët që dërgojnë paratë e tyre në shtëpi e ndjejnë më së shumti këtë krizë - dhe rrjedhimisht edhe vetë familjet e tyre.


XS
SM
MD
LG