Ndërlidhjet

OSBE kritikon gjykatat kosovare


Gjykatat në Kosovë vazhdojnë të përballen me vështirësi në adresimin e kontesteve rreth pasurisë së patundshme, veçanërisht të kontesteve mbi pronësinë e kësaj pasurie, thuhet në një raport të OSBE-së të publikuar sot në Prishtinë.

Raporti analizon trajtimin e kontesteve gjyqësore rreth pronësisë në gjykatat kosovare në pesë vitet e fundit.

Raporti ka gjetur se gjykatat në shumë raste i japin më shumë peshë dëshmive të palëve të përfshira dhe jo provave të dokumentueshme.
XS
SM
MD
LG