Ndërlidhjet

Ish terroristët apelojnë Al Kaidën të dorëzohet


Ish anëtrarë të grupit terrorist GSPC në Algjer u kanë bërë thirrje pjesëtarëve të Al Kaidës në këtë vend që të dorëzohen dhe të pranojnë faljen e premtuar nga autoritetet algjeriane.
Në një letër të botuar në mediat algjeriane, aplehen ithtarët e organizatave terroriste që të mos jenë të verbëruar me aktivitetet e Al Kaidës, sepse nuk ka më arsye për vazhdimin e xhihadit.
XS
SM
MD
LG