Ndërlidhjet

Irani bërthamor - pas 1 deri 5 viteve


Një grup i shkencëtarëve të Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë thotë se Irani mund të prodhoj armë bërthamore brenda një deri pesë viteve të ardhshme. Instituti EastWest pohon se kjo është hera e parë që shkencëtarët e SHBA-ve dhe të Rusisë pajtohen rreth kërcënimit nga potencialet bërthamore të Iranit.
Instituti EastWest është organizatë e pavarur që është e fokusuar te sfidat globale.
XS
SM
MD
LG