Ndërlidhjet

Senati: Miratohet fondi për luftën në Afganistan


Senati amerikan e ka miratuar legjislaturën prej 91.3 miliardë dollarë për shpenzime të luftës, që do ta financoj intensifikimin e operacioneve luftarake në Afganistan.

Votimi 86 për dhe 3 vota kundër tregon për mbështetjen e gjërë për shtimin e nivelit të trupave të Shteteve të Bashkuara në Afganistan.
XS
SM
MD
LG