Ndërlidhjet

Hapet vendkalimi kufitar Shqipëri-Mal i Zi


Sot është hapur vendkalimi kufitar ndërmjet Shqipërisë dhe Malit të Zi, Sukobinë-Muriqan.

Objektin e sapondërtuar e kanë lëshuar në përdorim kryeministrat Sali Berisha dhe Millo Gjukanoviq.

Në solemnitet morën pjesë edhe përfaqësuesit e Komisionit Evropian në Tiranë dhe Podgoricë.

Me këtë rast, ministrat e brendshëm, Bujar Nishani dhe Ivan Brajoviq, kanë nënshkruar edhe një protokoll për kontrollin e përbashkët në vendkalimin kufitar Muriqan.
XS
SM
MD
LG