Ndërlidhjet

Kosovë: Serbët u tubuan në Gazimestan


Afro 2 mijë serbë janë tubuar në Gazimestan për ta shënuar datën kur ushtria e Serbisë pësoi humbje nga Perandoria Osmane, në Betejën e Kosovës, më 1389.

Ky tubim u shfrytëzua edhe për ta kundërshtuar pavarësinë e Kosovës.

Nuk është raportuar për incidente gjatë këtij tubimi, derisa policia e Kosovës dhe KFOR-i kishin shtuar praninë përreth Gazimestanit.
XS
SM
MD
LG