Ndërlidhjet

Kufiri Shqipëri-Greqi në KushtetueseGjashtë parti politike kanë dërguar në Gjykatën Kushtetuese çështjen e shënimit të vijës kufitare detare mes Shqipërisë dhe Greqisë.

Marrëveshja mes dy vendeve u nënshkrua në prill, por hyrja në fuqi kërkon dhe miratimin e Kuvendit.

“Marrëveshja ka ngritur dyshime të mjaftueshme që të kërkojmë nga Gjykata Kushtetuese të vlerësojë nëse marrëveshja është në përputhje me ligjin themeltar të shtetit”, tha Saimir Tahiri nga Partia Socialiste.
XS
SM
MD
LG