Ndërlidhjet

Shkopi i golfit i Bill Klintonit u shit për 12.000 euroShkopi i golfit me nënshkrimin e ish presidentit amerikan Bill Klinton, është shitur për 12.000 euro, ndërsa manshetat e këmishës së tij për 8.000 euro, në një ankand humanitar në Lubjanë.

Shitja u organizua pas një ligjerate mbi ndryshimet klimatike dhe krizës globale që Klinton e mbajti në Lubjanë.

Mediat sllovene njoftuan se fitimet nga ankandi do të përdoren për pushimet e fëmijëve të varfër.
XS
SM
MD
LG