Ndërlidhjet

Papa lutet për të sëmurët me SIDAPapa Benedikti i XVI, në prag të 1 dhjetorit, ditës botërore të luftës kundër SIDA-s, ka bërë thirrje për lutje dhe masa konkrete për t’iu lehtësuar dhimbjet atyre që vuajnë nga kjo sëmundje.

Ai ka thënë se Kisha Katolike me spitalet dhe personelin e saj, ka ofruar gjithnjë përkujdesje për të prekurit nga kjo sëmundje. Ati I Shenjtë ka shtuar se me përpjekje të bashkrenduara mirë mund të arrihet deri në gjetjen e kurës për të shëruar të infektuarit me virusin HIV.
XS
SM
MD
LG