Ndërlidhjet

"Ford" sërish punon me fitim


Prodhuesi amerikan i automjeteve “Ford” gjatë vitit të kaluar ka punuar me fitim në vlerë 2.7 miliardë dollarë dhe kështu bëhet I pari nga “Treshja e Detroitit” që ka dalur nga humbjet financiare tash sa vire. “Treshen e Detroitit” e përbëjnë” edhe “Gjeneral motors” dhe “Krajsler”.
Kthimi te afarizmi me fitim është realizuar një vit më heret se që vetë “Ford” kishte parashikuar.
XS
SM
MD
LG