Ndërlidhjet

Maqedonia dhe Kosova do të hapin vendkalim të ri kufitarMinistri i Pushtetit Lokal i Maqedonisë, Musa Xhaferi dhe homologu i tij nga Kosova, Sadri Ferati, nënshkruan sot një marrëveshje për bashkëpunimin ndërkufitar, me të cilin parashihet hapja e një vendkalimi të ri kufitar.

Vendkalimi Bellanoc-Stançiq do të hapet këtë vit. ndërsa projekti do të financohet nga fondet evropiane IPA.

Një pjesë e marrëveshjes së nënshkruar parasheh që mali i Sharrit të bëhet park kombëtar.
XS
SM
MD
LG