Ndërlidhjet

Vazhdojnë kërkimet për 1100 të humburPo vazhdojnë kërkimet për gjetjen dhe mundësisht shpëtimin e 1100 personave që llogariten të humbur në zonat e prekura nga rrëshqitja e dheut në Kinë. Së paku tre fshatra janë rrafshuar nga orteqet e baltës. Rrëshqitjet e shkaktuara si pasojë e shirave të shtuara kanë lënë 337 të vdekur.

Përmbytjet me të cilat po përballet Kina aktulisht janë më të rëndat në dekadën e fundit. Partia Komuniste ka zhvilluar një takim të jashtëzakonshëm për përballimin e krizës.
XS
SM
MD
LG