Ndërlidhjet

Një milion anije e kaluan Kanalin e PanamasëNjë anije transportuese kineze është bërë anija e një miliontë që ka kaluar nëpër Kanalin e Panamasë, prej ndërtimit të tij afro 96 vjet më parë.

Kanalin e Panamasë e kanë ndërtuar Shtetet e Bashkuara në vitin 1914, dhe ia dorëzuan Panamasë në vitin 1999.

Rreth katër përqind e tregtisë detare kalon përmes Kanalit të Panamasë.
XS
SM
MD
LG