Ndërlidhjet

Rrezatimi arrin sot TokënRrezatimi nga djegja më e madhe diellore në katër vitet e fundit pritet të arrijë Tokën brenda disa orësh. Shkencëtarët thonë se ngjarje të tilla mund të bllokojnë valët e radiove apo të ndërhyjnë në komunikimin me satelit. Rezultati më i dukshëm do të jenë të ashtuquajturat "Dritat e Veriut".

Flakët diellore janë të fuqishme dhe lëshojnë energji të madhe. Ato dallohen si zona të ndritshme të Diellit dhe prodhojnë shkallë të lartë rezatimi.
XS
SM
MD
LG