Ndërlidhjet

Programi i pasdites

Libri i Ngushëllimeve në Ambasadën amerikane


Në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, udhëheqësit politikë dhe qytetarë të shumtë kanë nëshkruar Librin e Ngushëllimeve, me rastin e vrasjes së dy ushtarëve amerikanë në Frankfurt nga Arid Uka.

XS
SM
MD
LG