Ndërlidhjet

Obama i ofron partneritet të ri Amerikës LatinePresidenti amerikan Barak Obama ka bërë thirrje për marrëdhënie të reja ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe Amerikës Latine mbi bazë të partneritetit të barabartë.

Gjatë vizitës në Kili, Obama tha se Amerika Latine ka rëndësi themelore për sigurinë dhe prosperitetin e SHBA-ve.

Obama e lëvdoi rajonin për dinamizmin e tij, duke thënë se ai është i gatshëm të marrë rol më të madh në çështjet botërore.
XS
SM
MD
LG