Ndërlidhjet

Greqia në grevë, derisa BE-ja e inspektonSindikatat në Greqi planifikojnë mbajtjen e një greve të përgjithshme 24 orëshe në shenjë kundërshtimi me masat ekonomike të marra nga qeveria për të përballuar krizën.

Greva përkon me vizitën e delegacioneve të BE-së dhe të FMN-së, që gjenden në Athinë për të parë ecurinë e Greqisë në shkurtimin e defiçitit buxhetor.

Ka pasur spekulime se Greqia mund të ketë nevojë për milarda euro shtesë për të përballuar borxhin e jashtëzakonshëm.
XS
SM
MD
LG