Ndërlidhjet

SHBA: Liderët shqiptarë të respektojnë procesin zgjedhor


Shtetet e Bashkuara u kanë bërë thirrje udhëheqësve dhe të gjithë anëtarëve të partive politike në Shqipëri të respektojnë procesin zgjedhor dhe të ruajnë qetësinë.

"Dhuna dhe retorika që kërcënon për dhunë ose nënkupton akte dhune, nuk është me vend dhe përbën kërcënim për të ardhmen e Shqipërisë", thuhet në deklaratën e ndihmës-sekretarit amerikan të Shtetit, Filip Gordon.

Ky i fundit thekson rëndësinë që Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ta kryejë funksionin e tij në mënyrë konsistente dhe transparente, në përputhje të plotë me ligjin, "për të krijuar besim te popullata dhe për të garantuar integritetin e mandatit të këtij institucioni".
XS
SM
MD
LG