Ndërlidhjet

Një delegacion nga Egjipti viziton Kosovën


Me ftesë të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës, një delegacion i gjerë i gazetarëve dhe përfaqësuesve të tjerë të shoqërisë civile nga Egjipti do të qëndrojë për vizitë treditore në Kosovë.

Delegacioni pritet të ketë takime me udhëheqës të lartë të institucioneve të vendit.

Sipas MPJ-së, vizita është "pjesë e diplomacisë publike dhe e aktiviteteve të parapara në Strategjinë për Lobim për njohje të Republikës së Kosovës".
XS
SM
MD
LG