Ndërlidhjet

Kamerun: Mërdok të paraqitet para parlamentit


Rupert Mërdok i News Corp dhe djali i tij duhet të paraqiten në seancën dëgjimore mbi skandalin e përgjimit para komisionit parlamentar në javën e ardhshme, ka thënë kryeministri, Dejvid Kamerun përmes zëdhënësit të tij.

“Ai i ka bërë shumë të qarta pikëpamjet e tij në lidhje me këtë çështje dhe ai mendon se ata duhet të paraqiten”, ka thënë zëdhënësi.

Parlamenti i ka bërë thirrje që të dyve që të paraqiten në komision, pasi që Rupert Mërdok tha se nuk mund të marrë pjesë, ndërsa Xhejmsi, kreu i News Corp për Azi dhe Evropë, tha se nuk mund të paraqitet deri në muajin gusht.Kamerun:
XS
SM
MD
LG