Ndërlidhjet

Maqedonia, e gatshme për zgjidhjen e kontestit të emrit


Kryeministri maqedonas, Nikolla Gruevski, tha se Maqedonia do të gjejë zgjidhje rreth kontestit të emrit me Greqinë fqinje.

Zgjidhja e mosmarrëveshjes është në interesin më të mirë të vendit, tha ai, ndonëse nuk sugjeroi mënyrën se si do të zgjidhet.

"Shkupi do më shumë përpjekje për t'u bërë në gjetjen e zgjidhjes dhe Athina duhet të demonstrojë të njëjtin vullnet", tha Gruevski.
XS
SM
MD
LG