Ndërlidhjet

Serbi: Një pjesë e policisë – në grevë


Një pjesë e policisë së Serbisë sot ka bërë grevë, që ështëm e treta këtë vit, duke kërkuar rroga më të mira dhe përmirësim të kushteve të punës.

Nuk ishte e qartë se sa policë kanë marrë pjesë në grevë.

Ky aksion ka shkaktuar pritje të gjata në vendkalimet kufitare, ku policët ishin në punë, por qëllimisht punonin më ngadalë.

Sindikata e policisë kihste marrë vendim për këtë grevë, pas dështimit të bisedimeve me qeverinë.
XS
SM
MD
LG