Ndërlidhjet

Vizitë e delegacionit të Kongresit amerikan në Kosovë


Flamur amerikan
Një delegacion i Kongresit Amerikan, i udhëhequr nga kongresisti Dejvid Drajer, do ta vizitojë Kosovën më 3 dhe 4 prill.

Gjatë qëndrimit në Kosovë, ky delegacion do të takohet me Presidenten e Kosovës, Kryetarin e Kuvendit si dhe me anëtarët e Kuvendit, njofton Ambasada Amerikane në Prishtinë.

Republikani Dejvid Drajer përfaqëson shtetin e Kalifornisë në Kongresin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ai është anëtar I Kongresit që nga viti 1981
XS
SM
MD
LG