Ndërlidhjet

Bora mbulon Sarajevën


Sarajevë, 14 maj 2012
Më 14 maj, në Sarajevë dhe disa qytete të tjera në Bosnjë e Hercegovinë, ka rënë borë. Lartësia e rreshjeve të dëborës në kryeqytetin e Bosnjës ka arritur në 10 centimetra.

Qarkullimi në trafik është vështirësuar dukshëm. I rënduar veçanërisht është trafiku urban, sipas autoriteteve kompetente. (a.v.)

XS
SM
MD
LG