Ndërlidhjet

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) ka njoftuar se do të sigurojë një kredi prej më shumë se 185 milionë dollarësh, për të ndihmuar Ukrainën në përfundimin e sistemit të metrosë në qytetin Dnipropetrovsk.

BERZH ka thënë se projekti, i cili do të bashkëfinancohet me Bankën Evropiane për Investime, synon të vazhdojë metronë ekzistuese, për të lidhur periferinë e qytetit me qendrën.

Dnipropetrovsku është qyteti i katërt më i madh i Ukrainës dhe ka një popullsi prej rreth 1 milion banorësh.
XS
SM
MD
LG