Ndërlidhjet

SHBA ndihmon Pakistanin me 280 milionë USD


Ilustrim
Shtetet e Bashkuara njoftuan se i ofrojnë Pakistanit 280 milionë dollarë për të adresuar problemin e mungesë së energjisë.

Ambasada tha se mbështetja amerikane për projektet infrastrukturore të Pakistanit pritet që t’i shtojë 900 megavatë energji në termocentralet kombëtare deri në vitin 2013, që mjaftojnë për dy milionë ekonomi familjare dhe biznese.

Pakistanezët po përjetojnë reduktime prej disa orësh të energjisë elektrike çdo ditë për shkak se vendi ka mungesë të energjisë.

Situata është pëkeqësuar gjatë muajit të Ramazanit.
XS
SM
MD
LG