Ndërlidhjet

Polici amerikan arrestohet për komplot ndaj grave


Ilustrim
Autoritetet amerikane kanë arrestuar një polic të Nju Jorkut, i cili ka thurur komplote për rrëmbimin, dhunimin dhe torturimin e grave.

Hetuesit kanë zbuluar disa skedarë në kompjuterin e Gilbertio Valles, të cilët përmbanin emrat dhe fotografitë e të paktën 100 grave, adresat dhe përshkrimet fizike të tyre.

Valle madje ka paraparë që pjesët e trupit të tyre t’i ziejë dhe t’i hajë.

Megjithatë, asnjëra nga gratë nuk është dëmtuar në të vërtetë.
XS
SM
MD
LG