Ndërlidhjet

Filigrani - zanat në shuarje

  • RFE /RL

Teknologjia moderne ka bërë që disa zanate të vjetra të bartura nëpër breza në Kosovë, të ndihen të rrezikuara. I tillë është edhe ai filigranit, ose punimit me dorë të stolive dhe zbukurimeve prej ari dhe argjendi.

XS
SM
MD
LG