Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Trego më shumë

Nxënëse pakistaneze ecin mbi misër në fshatin Kasab në Farid Kot.
1

Nxënëse pakistaneze ecin mbi misër në fshatin Kasab në Farid Kot.

Fëmijët e rreshtuar në një jetimore në Kandahar, Afganistan. Dy dekadat e luftës kanë lënë mbi 1 milion jetimë dhe fëmijë të braktisur në të gjithë vendin. 
2

Fëmijët e rreshtuar në një jetimore në Kandahar, Afganistan. Dy dekadat e luftës kanë lënë mbi 1 milion jetimë dhe fëmijë të braktisur në të gjithë vendin. 

Artisti indian që punon me rërë, Sudarshan Patnaik, përfundon skulpturën  e Mohammad Ajmal Kasab, mbijetuar i vetëm i sulmeve në Mumbai, ku vdiqën 166 veta. Kasab u ekzekutua me varje. 
3

Artisti indian që punon me rërë, Sudarshan Patnaik, përfundon skulpturën  e Mohammad Ajmal Kasab, mbijetuar i vetëm i sulmeve në Mumbai, ku vdiqën 166 veta. Kasab u ekzekutua me varje. 

Funeral për viktimat e shpërthimit të bombave në Ravalpindi, Pakistan.
4

Funeral për viktimat e shpërthimit të bombave në Ravalpindi, Pakistan.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG