Ndërlidhjet

Tensione në Shkup


Pas dyerve të mbyllura në Kuvendin e Maqedonisë, deputetët e partive në pushtet VMRO-DPMNE dhe BDI, miratuan buxhetin për vitin 2013, pasi paraprakisht nxorën jashtë sallës përfaqësuesit e mediave dhe deputetët e opozitës maqedonase.

XS
SM
MD
LG