Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Vërshime në Indonezi, pamje dimri, situata në Siri dhe një çallmë e gjatë mbi 300 metra janë vetëm disa nga ngjarjet interesante që shënuan javën që po lëmë pas, prej nga kemi zgjedhur fotografitë më të veçanta.
Trego më shumë

Trumcak mbi një degë molle në Gjermani.
1

Trumcak mbi një degë molle në Gjermani.

Vërshimet nga reshjet e shiut në Xhakarta të Indonezisë...
2

Vërshimet nga reshjet e shiut në Xhakarta të Indonezisë...

Përmbytjet në Indi.
3

Përmbytjet në Indi.

Ceremonia zyrtare e diplomimit të anëtarëve të rinj të policisë në Vushtrri, Kosovë.
4

Ceremonia zyrtare e diplomimit të anëtarëve të rinj të policisë në Vushtrri, Kosovë.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG