Ndërlidhjet

Yahoo me pamje të re


Logo e Yahoo-s
Një nga faqet më të njohura në internetit ka marrë një pamje të re. Duke paraqitur faqen e re të Yahoo-s, shefja ekzekutive Marissa Mayer e përshkroi atë si “më moderne, intuitive dhe personale.”

Faqja e ridizajnuar është përshtatur për përdorim në kompjuterët personalë, në smartfonë dhe tableta, dhe është më e shpejtë sesa paraardhësja e saj, ka thënë Mayer.

Tërë përmbajtja shuëm lehët mund të shëprndahet në Facebook apo Twitter.

Yahoo në vitet e fundit ka mbetur prapa konkurrentëve të rinj si Google dhe Facebook.
XS
SM
MD
LG