Ndërlidhjet

Blerim Rexha zgjidhet kryetar i Bordit të AKP-së


Foto ilustruese
Kuvendi i Kosovës, me 50 vota për dhe 5 kundër, ka emëruar kryesuesin dhe anëtarët e Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Kryesues i bordit me mandat tre vjeçar është emëruar Blerim Rexha.

Anëtarë të tjerë të kësaj agjencie me mandat dyvjeçar janë emëruar Maja Millanoviq, Haxhi Arifi, Dardan Peja dhe Skënder Komoni.
XS
SM
MD
LG