Ndërlidhjet

Tensionet në Shkup


Protesta doli jashtë kontrollit kur disa protestuesu shkëputën nga kolona dhe nisën të demolojnë automjetet dhe objektet përgjatë rrugës.

XS
SM
MD
LG