Ndërlidhjet

Dempsey, pa paralajmërim, në Afganistan


Gjenerali Martin Dempsey
Gjenerali Martin Dempsey
Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Amerikane, gjenerali Martin Dempsey, ka arritur për vizitë të paparalajmëruar në Afganistan.

Në Kabul, ai do të takojë komandantët e Shteteve të Bashkkuara, si dhe zyrtarët afganë, me të cilët do të diskutojë për tërheqjen graduale të trupave të huaja luftarake deri në fund të vitit 2014.

SHBA-ja aktualisht ka rreth 66,000 trupa në Afganistan.
XS
SM
MD
LG