Ndërlidhjet

Ulet papunësia në Mbretërinë e Bashkuar


Ilustrim
Ilustrim
Të dhënat zyrtare të qeverisë britanike tregojnë se tregu i punës në Mbretërinë e Bashkuar është përmirësuar pak, duke krijuar 5,000 vende pune nga muaji shkurt dhe prill.

Zyra e Statistikave Kombëtare (ONS) publikoi këto të dhëna të mërkurën, ku thuhet se 2.51 milion britanik mbesin të papunë.

Ministri britanik i punësimit ka “mirëpritur” lajmin i cili, sipas tij, dëshmon se fuqia punëtore në Mbretërinë e Bashkuar po rritet.

Sipas tij, një shenjë tjetër pozitive në ekonominë britanike, është se papunësia e të rinjve po ulet.
XS
SM
MD
LG