Ndërlidhjet

Anketa në Prishtinë


Për zgjedhjen e kryetarit të Prishtinës dhe këshilltarët e asamblesë komunale, të drejtë vote kanë mbi 172 mijë qytetarë. Kryetari, zgjidhet me mbi 50 për qind të votave nga totali i pjesëmarrësve në votim.

XS
SM
MD
LG